Αποδείξεις

Αποδείξεις πρόγραμμα δωρεάν καταχώρησης αποδείξεων εφορίας εισαγωγή εξαγωγή excel εκτύπωση
Τελευταία έκδοση: 1.23
Ημερομηνία: 5 Ιαν 2011

Λήψη (1,04MB): receipts123.exe ή μέσω FileServe
Κατέβηκε: φορές

Επισκεφθείτε το Φόρουμ υποστήριξης, για να λύσετε τις απορίες σας ή να εκφράσετε τη γνώμη σας.

Περιγραφή

Δωρεάν πρόγραμμα αποδείξεων, για να καταχωρείτε και να οργανώνετε τις αποδείξεις δαπανών σας.

Πλήρης υποστήριξη Microsoft Excel και OpenOffice. Λεπτομέρειες παρακάτω.

Ένας πολύ εύκολος τρόπος να καταχωρείτε τις αποδείξεις σας, ώστε να μη χρειάζεται να τις ψάχνετε, όταν έρθει η ώρα της φορολογικής δήλωσης.

Σας παρέχει τη δυνατότητα να οργανώσετε τις δαπάνες σας, κατηγοριοποιώντας την κάθε απόδειξη και ταξινομώντας τη λίστα, σύμφωνα με τις ανάγκες σας.

Κοινή λίστα εκδοτών, ώστε να μη χρειάζεται να καταχωρείτε ξανά, σε περίπτωση που ανοίξετε νέο αρχείο αποδείξεων.

Επίσης, μπορείτε να δείτε τα στατιστικά των δαπανών σας ανά μήνα, τρίμηνο, εξάμηνο και συνολικά για το έτος, καθώς επίσης και φιλτράρισμα αυτών ανά κατηγορία. Έτσι, μπορείτε να έχετε μια γενικότερη εικόνα για το πόσα ξοδεύετε και πού.

Κατά την καταχώρηση τα πεδία συμπληρώνονται αυτόματα και γίνεται έλεγχος για έγκυρο ΑΦΜ.

Δεν υπάρχει περιορισμός στην υποδιαστολή για τα δεκαδικά. Το πρόγραμμα κάνει μετατροπή αυτόματα.
Συνεπώς, δε χρειάζεται να ανησυχείτε αν θα πληκτρολογήσετε κόμμα ή τελεία.

Ταχύτατη καταχώρηση αποδείξεων μόνο με το πλήκτρο Enter. Με έναν γρήγορο πειραματισμό, θα καταλάβετε αμέσως την ευκολία.

Μπορείτε να εκτυπώσετε τη λίστα με την ταξινόμηση του κεντρικού παραθύρου, ακόμη και με φίλτρο. Έτσι, θα μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τις καταχωρημένες αποδείξεις οπουδήποτε υπάρξει ανάγκη.

Ακόμη, μπορείτε να εκτυπώσετε γράφημα των στατιστικών, για μια πιο γενική και ευπαρουσίαστη εικόνα των εξόδων σας.

Επιπλέον, μπορείτε να υπολογίσετε εύκολα και γρήγορα το ποσό των αποδείξεων που πρέπει να μαζέψετε, ώστε να καλύψετε το αφορολόγητο όριο, καθώς επίσης το φόρο ή την έκτπωση που προκύπτει, όπως και να δείτε αναλυτικά τον τρόπο με τον οποίο γίνονται οι υπολογισμοί.

Τέλος, υπάρχει δυνατότητα εισαγωγής και εξαγωγής από και προς αρχεία Excel. Έτσι, μπορείτε να μεταφέρετε τις αποδείξεις σας από και προς άλλα προγράμματα, ή και να μορφοποιήσετε τη λίστα όπως εσείς θέλετε. Υποστηρίζονται όλες οι εκδόσεις, από XP (2002) και πάνω.
Αποκλειστικό! Είναι το μόνο πρόγραμμα αποδείξεων που παρέχει εισαγωγή και εξαγωγή σε αρχεία OpenOffice Calc. Πλέον, όλοι μπορούν να εισάγουν/εξάγουν τις αποδείξεις τους, ακόμη και αυτοί που, αντί του Microsoft Office, έχουν τη σουίτα ανοιχτού κώδικα OpenOffice.

Υποστηρίζονται όλα τα Windows λειτουργικά, από 2000 και πάνω.

Το πρόγραμμα μπορούν να το χρησιμοποιούν πολλοί χρήστες και να διατηρούν τη δικιά τους λίστα, απλώς δημιουργώντας διαφορετικά αρχεία αποδείξεων για τον καθένα, χωρίς περιορισμούς στον αριθμό των χρηστών ή αρχείων.

Χρήσιμο ακόμη και για λογιστές που θέλουν να καταχωρούν τις αποδείξεις των πελατών τους σε ξεχωριστά αρχεία.


Το πρόγραμμα είναι και θα παραμέινει δωρεάν. Επιτρέπεται η αντιγραφή, η διανομή και η αναδημοσίευση ολόκληρου του setup, χωρίς οικονομικό αντίκρισμα. Απαγορεύεται αυστηρά η πώληση, αφού η εφαρμογή ανήκει στην κατηγορία "Freeware".