Δευτέρα, 17 Οκτωβρίου 2011

Μια ολοκληρωμένη «Αll inclusive Escape Kalavrita» φθινοπωρινή εμπειρία και εξόρμηση για όλη την οικογένεια στην αγκαλιά του Χελμού!

Στηρίζουμε την Ελλάδα, μένουμε Ελλάδα, επιλέγουμε τα Καλάβρυτα!

 

 Με αυτό το σύνθημα, ένα ξεχωριστό ταξιδιωτικό πακέτο κάνει την εμφάνιση του για πρώτη φορά στη χώρα μας. Το Χιονοδρομικό Κέντρο Καλαβρύτων ενώνει τις δυνάμεις του με τους τοπικούς επιχειρηματίες και μετά την επιτυχία του χειμώνα με το «All inclusive ski», παρουσιάζει τώρα το «Αll inclusive Escape Kalavrita», μια νέα-μοναδική εμπειρία στη φύση που τα έχει όλα.

Το νέο πρόγραμμα διατίθεται on-line μέσα από το www.kalavrita-ski.gr αλλά και από επιλεγμένα ταξιδιωτικά γραφεία και περιλαμβάνει δραστηριότητες στη φύση όπως πεζοπορία (hiking) σε πολλές και ενδιαφέρουσες πεζοπορικές διαδρομές στο Χελμό αλλά και στην ευρύτερη περιοχή, τοξοβολία, orienteering, κ.ά. Όλα αυτά με διαμονή και διατροφή στα καλύτερα ξενοδοχεία και εστιατόρια των Καλαβρύτων, σε εξαιρετικά προνομιακές τιμές.

http://www.kalavrita-ski.gr/images/stories/hik1.jpghttp://www.kalavrita-ski.gr/images/stories/hik2.jpghttp://www.kalavrita-ski.gr/images/stories/hik4.jpg

Το «Αll inclusive Escape Kalavrita» είναι η απόλυτη εμπειρία που θα σας μείνει αξέχαστη! Ρομαντικά chalet, μοντέρνα ξενοδοχεία, ξενώνες, ενοικιαζόμενα δωμάτια, παραδοσιακά εστιατόρια της περιοχής, συνδυάζουν τις υπηρεσίες τους με την εταιρία εναλλακτικού τουρισμού «4 Seasons Outdoor» που οργανώνει όλες τις δραστηριότητες.

Οι διαδρομές για το πρόγραμμα του hiking που έχουν επιλεγεί, είναι καλά σηματοδοτημένα μονοπάτια, τα περισσότερα από αυτά είναι κομμάτια από το γνωστό ευρωπαϊκό μονοπάτι Ε4 και διαθέτουν πληθώρα μικρών θησαυρών φυσικού κάλλους. Κάποιες από τις πιο δημοφιλείς διαδρομές είναι αυτή στο Βαλβούσι, κοντά στο χιονοδρομικό κέντρο, όπου η διαδρομή περνάει μέσα από το μαγευτικό ελατόδασος. Επίσης, η διαδρομή που ξεκινάει από το Μάζι και μέσα από ένα αρχαίο μονοπάτι καταλήγει στον νερόμυλο, τους εντυπωσιακούς καταρράκτες και τα πλατάνια στο Πλανητέρο, αλλά και η διαδρομή που ξεκινάει από τη γραφική Ζαχλωρού και ανεβαίνει μέχρι το Μέγα Σπήλαιο και τον ψηλό σταυρό.

http://www.kalavrita-ski.gr/images/stories/hik3.jpghttp://www.kalavrita-ski.gr/images/stories/hik5.jpghttp://www.kalavrita-ski.gr/images/stories/hik6.jpg

Τις ημέρες που οι καιρικές συνθήκες δεν επιτρέπουν τις υπαίθριες δραστηριότητες, το πρόγραμμα θα αντικαθίσταται με δωρεάν είσοδο στο σπήλαιο Λιμνών των Καστριών, το Μουσείο του Καλαβρυτινού Ολοκαυτώματος καθώς και γευστική δοκιμή στο οινοποιείο Τετράμυθος με δώρο μια φιάλη κρασί.

http://www.kalavrita-ski.gr/images/stories/spilea6.jpghttp://www.kalavrita-ski.gr/images/stories/moyseio.jpghttp://www.kalavrita-ski.gr/images/stories/tetramythos.jpg

Το γνωστό σε όλους πρόγραμμα all inclusive που εξασφαλίζει ανταγωνιστική τιμή χωρίς εκπλήξεις για τον ταξιδιώτη, είναι πλέον η παγκόσμια τουριστική τάση. Αντίστοιχα, οι εναλλακτικές δραστηριότητες στη φύση έχουν αποκτήσει πολλούς φίλους τα τελευταία χρόνια αφού όλο και περισσότεροι αναζητούν επαφή με το βουνό και το φυσικό περιβάλλον, σε συνδυασμό με μια υγιεινή και ευχάριστη άσκηση. Ο συνδυασμός αυτών, οδήγησαν στην δημιουργία του νέου πακέτου που μπορούμε όλοι να το απολαύσουμε στα Καλάβρυτα με τιμές από 55 ευρώ το άτομο all inclusive! Την πρωτοβουλία του Χιονοδρομικού Κέντρου Καλαβρύτων αγκάλιασαν οι περισσότεροι από τους επαγγελματίες της περιοχής, οι οποίοι είναι έτοιμοι να σας εξυπηρετήσουν για να περάσετε μοναδικές στιγμές στα Καλάβρυτα.

Το πακέτο έχει δημιουργηθεί με σεβασμό στον Έλληνα τουρίστα και η φιλοσοφία του πρωτοποριακού εγχειρήματος αποτυπώνεται στις δηλώσεις του Ευθύμιου Βαζαίου, Διευθύνοντα Συμβούλου του Χιονοδρομικού Κέντρου Καλαβρύτων. «Ο ελληνικός τουρισμός είναι η δύναμή μας. Με γνώμονα της οικονομική κατάσταση που βιώνουμε όλοι μας, αποφασίσαμε να προσφέρουμε ένα ελκυστικό πακέτο για όλους και να δώσουμε την ευκαιρία στο κόσμο να ξεδώσει, να ξεχαστεί και να περάσει όμορφα», δηλώνει ο κύριος Βαζαίος και συμπληρώνει: «Η Ελλάδα μας έχει σπάνιες, ξεχωριστές ομορφιές. Ελάτε να ανακαλύψτε τα Καλάβρυτα. Συνδυάστε τη διασκέδαση με την Ιστορία, τις φυσικές ομορφιές με ένα ολοκληρωμένο πακέτο που θα “γεμίσει” και τους πιο απαιτητικούς επισκέπτες».

Το πακέτο «Αll inclusive Escape Kalavrita» ξεκινά να διατίθεται on-line από τις 10 Οκτωβρίου και θα διαρκέσει μέχρι τις 10 Δεκεμβρίου 2011 ενώ στη συνέχεια θα ακολουθήσει ξανά το αντίστοιχο πρόγραμμα «Αll inclusive ski» για τη χιονοδρομική περίοδο 2011-2012. Η αγορά του πακέτου «Αll inclusive Escape Kalavrita» πραγματοποιείται μέσω του www.kalavrita-ski.gr, της ιστοσελίδας του χιονοδρομικού κέντρου αλλά και από επιλεγμένα ταξιδιωτικά γραφεία.

Για περισσότερες πληροφρίες σχετικά με το πρόγραμμα επικοινωνήστε: Τηλ.: 6942 559996 /

 email : events@kalavrita-ski.com Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε.

Κάντε κράτηση ΤΩΡΑ!!

Στηρίζουμε την Ελλάδα, μένουμε Ελλάδα, επιλέγουμε τα Καλάβρυτα!