Δευτέρα, 02 Μαΐου 2011

 

                                                                   

     Οι κάμερες στο μαντρί «έπιασαν» τον ζωοκλέφτη

  στην περιοχή της Αιγιαλείας.

     

 

 

   Κλειστό κύκλωμα τηλεόρασης στο μαντρί του τοποθέτησε ένας βοσκός στην Αιγιάλεια, απηυδισμένος από τα αλλεπάλληλα κρούσματα ζωοκλοπών σε βάρος του, αλλά και σε πολλούς γείτονες ανάμεσά τους και ένας συμπατριώτης μας, όπου τους χειμερινούς μήνες διαμένει στην περιοχή της Αιγιάλειας.

    Η κίνηση του είχε αποτέλεσμα καθώς η Αστυνομία συνέλαβε έναν Αλβανό, που είχε διαπράξει συνο­λικά 25 ζωοκλοπές στην Αιγιάλεια, από τις αρχές Οκτωβρίου μέχρι και το Μεγάλο Σάββατο, που καταγράφηκε η τελευταία κλοπή.

     Σύμφωνα με την εφημερίδα "Πελοπόννησος", ο βοσκός είχε χάσει τον τελευταίο καιρό αρκετά αρνιά και αναζητούσε τους δράστες των κλοπών. Η προσπάθεια του να τους εντοπίσει έπεσε στο κενό και αναγκάστηκε να καταφύγει στα μέσα υψηλής τεχνολογίας. Έτσι τοποθέτησε στο μαντρί του ένα κλειστό κύκλωμα τηλεόρασης και το Μεγάλο Σάββατο, πριν την Ανάσταση, το κύκλωμα κατέγραψε δύο άτομα την ώρα που έμπαιναν στο μαντρί και έκλεβαν αρνιά. 

     Το υλικό παραδόθηκε στην Υποδιεύθυνση Ασφαλείας του Αιγίου και από πληροφορίες των αστυνομικών αναγνωρίστηκε ο ένας από τους δράστες, που είναι Αλβανός. Χθες, ο δρά­στης εντοπίστηκε από τους α­στυνομικούς και κατά τη διάρκεια της προανάκρισης ομολόγησε ότι έχει διαπράξει 25 ζωοκλοπές που έχουν καταγραφεί στην περιοχή το τελευταίο διάστημα.

     Οι περισσότερες έγιναν οε βάρος του βοσκού που υπήρξε και το τελευταίο θύμα. Σε βάρος του αλλοδαπού σχηματίστηκε δικογραφία για τις ζωοκλοπές, αδίκημα που διώκεται σε βαθμό κακουργήμα­τος. Οι αστυνομικοί αναζητούν, επίσης, έναν ακόμη συνεργό του Αλβανού, που συμμετείχε κι αυτός στις ζωοκλοπές.

Πηγή :aigialeianews

 

 

 

Επιστροφή στην Αρχή
  Top