Οι Γερμανοί ξανάρχονται!

 

Οι Γερμανοί θυμήθηκαν την ταυτότητά τους και μας προσβάλουν για άλλη μια φορά. Χωρίς ίχνος εθνοπατρισμού και μισαλλοδοξίας ανταποδίδομαι -ιδιαίτερα εμείς οι Καλαβρυτινοί-υπενθυμίζοντάς τους το χρέος των 70 δις αφού η Γερμανία δεν έχει ακόμα καταβάλλει τις οφειλές της εξαιτίας των τεράστιων ζημιών που προκάλεσαν τα στρατεύματα κατοχής τόσο στην οικονομική υποδομή της χώρας όσο και στον ελληνικό πληθυσμό. Γι’ αυτό και το Εθνικό Συμβούλιο Διεκδίκησης ζητεί από την ελληνική κυβέρνηση να απαιτήσει, επιτέλους, από τη Γερμανία αυτά που μας οφείλει:
1) 7,100 δισ. δολάρια (αγοραστικής αξίας 1958) πλέον τους τόκους, που μας επιδίκασε η Διεθνής Διάσκεψη των Παρισίων για τις καταστροφές που προξένησαν στη χώρα τα κατοχικά γερμανικά στρατεύματα.
2) Την εξόφληση του κατοχικού δανείου ύψους 3,5 δισ. δολαρίων, πλέον τους τόκους.
3) Την καταβολή αποζημιώσεων στα θύματα των θηριωδιών του γερμανικού στρατού κατοχής.
4) Την επιστροφή των αρχαιολογικών θησαυρών που έκλεψαν τα γερμανικά στρατεύματα» .

 

Με νέο προσβλητικό δημοσίευμά του κατά της χώρας μας ξαναχτυπά το περιοδικό Focus, διερωτώμενο για το αν «μπορεί κανείς να καταλάβει τους Έλληνες;». Μέσω της ιστοσελίδας του περιοδικού, ο Klaus Bοtig δηλώνει ότι κανείς στην Ελλάδα παθαίνει πολιτισμικό σοκ, ενώ υπογραμμίζει ότι «οι γερμανικές θηριωδίες ήταν ένα τίποτα μπροστά στους νεκρούς του εμφυλίου».

«Οι Έλληνες δεν αντιμετωπίζουν ποτέ και πουθενά προβλήματα ενσωμάτωσης. Παντού νοιώθουν σαν στο σπίτι τους. Το συμπαθητικό αυτό μικρό έθνος μοιάζει να μην έχει έγνοιες και να χορεύει πάντα σαν τον Αλέξη Ζορμπά. Οι Έλληνες αισθάνονται σαν πατέρες των υπολοίπων ευρωπαϊκών κρατών και δεν θα είχαν καμία δυσκολία να ζήσουν και χωρίς κυβέρνηση. Γιατί να αλλάξει κάποιος, που είναι ήδη τέλειος;» αναφέρει σε ειρωνικό τόνο το άρθρο.

Δε διστάζει, ακόμα, να σχολιάσει ότι «δεν είναι τυχαίο ότι ο εμφύλιος πόλεμος (1944 - 1949) κόστισε τη ζωή σε περισσότερους ανθρώπους απ' ότι ο Β' Παγκόσμιος Πόλεμος!»

Και συνεχίζει λέγοντας ότι «οι Έλληνες αποτελούν μοναδικό είδος, γιατί μόνο αυτοί χρησιμοποιούν την ελληνική γραφή. Η διαγραφή των αρχαίων ελληνικών δεν τίθεται καν ως θέμα. Η προφορά και η σημασία των λέξεων έχουν, ωστόσο, αλλάξει. Τα αρχαία ελληνικά είναι υποχρεωτικό μάθημα από την Α' Γυμνασίου. Σαν να λέμε ότι οι Γερμανοί μαθητές θα πρέπει να μάθουν γοτθικά. Τα τοπωνύμια στις πινακίδες των δρόμων γράφονται και με λατινικούς χαρακτήρες. Ενιαίοι κανόνες, όμως, δεν φαίνεται να υπάρχουν και το ίδιο τοπωνύμιο μπορεί κανείς να το συναντήσει γραμμένο και με τρεις διαφορετικούς τρόπους. Οι κανόνες υπάρχουν, άλλωστε, για να παραβιάζονται».

Τα υβριστικά σχόλια δίνουν και παίρνουν με τον Bοtig να χαρακτηρίζει τους Έλληνες ως παρελθοντολάγνοι και εθνικιστές.

Τέλος, αναφερόμενος στα αποτελέσματα των οικονομικών μέτρων της Ελλάδας, δηλώνει ότι «οι ρίζες της διαφορετικότητας των Ελλήνων είναι βαθιές και δεν θα πρέπει να αναμένεται κάτι περισσότερο από μία επιδερμική αλλαγή».

Ιδού η διαφορά Πολιτισμών :

Οι Έλληνες ένα από τα ελάχιστα πού δημιούργησαν ήταν και η Αφροδίτη ,

Οι Γερμανοί δημιούργησαν ένα και μοναδικό τον Χίτλερ.

Ιδού η διαφορά ανθρώπων και Πολιτισμών !!!