ΝΕΑ ΣΥΛΛΟΓΟΥ  

 

 

 

 

  Εκλογές Συλλόγου :

 

Ø      Στις 14 Αυγούστου έγιναν αρχαιρεσίες  για την ανάδειξη του νέου Διοικητικού Συμβουλίου .

        Ευχόμαστε κάθε επιτυχία στο νέο Διοικητικό Συμβούλιο ,με περισσότερες Πολιτιστικές Εκδηλώσεις, δραστηριότητες αλλά  και παρεμβάσεις που αναδεικνύουν τον τόπο μας.

 

                                             15/9/2010

 

 

 

Χειμερινός Χορός Συλλόγου Κερπινής

6/3/2010

 

Ø    Ο ετήσιος χειμερινός χορός που κάνει κάθε χρόνο ο Σύλλογός μας θα πραγματοποιηθεί  το  Σάββατο 6 Μαρτίου 2010 στο κέντρο ”ΟΝΕΙΡΟ” στην Μυρτιά Αιγίου .

    Η έναρξη θα γίνει στις  9:00 μ.μ.

              Η τιμή της πρόσκλησης είναι 20 € και περιλαμβάνει φαγητό και απεριόριστο ποτό  ( Εκτός ουίσκι ).

              Προσκλήσεις μπορείτε να προμηθευτείτε:

1.     Από τα μέλη του Δ.Σ. του Συλλόγου, ενώ  για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε  να απευθυνθείτε στα τηλέφωνα

·        6977-479115    ( Κοντός Γεώργιος )

·        6978-670721    (Μαρία Καραπατή )

·        Μέσω Email  μόνον για κρατήσεις θέσεων –προσκλήσεων στο

Email : nickmaras@kerpini.gr

 

2.      Στην είσοδο του κέντρου κατά την προσέλευσή σας στο χορό.

 

24/2/2010

 

 

 

 

Μουσική

βραδιά :

 

Ø      Το  πανηγύρι του Συλλόγου μας θα γίνει και εφέτος το Σάββατο 8 Αυγούστου με Παραδοσιακή Δημοτική ορχήστρα όπου συγχρόνως θα χορέψουν  παραδοσιακούς χορούς το χορευτικό Συγκρότημα της Κερπινής.

 

                                              9/7/2009

 

 

 

 

Το χορευτικό

Συγκρότημα

 Κερπινής :

 

 

Ø  Περισσότερα....

Ø        Tο χορευτικό συγκρότημα της Κερπινής θα εμφανιστεί και θα παρουσιάσει παραδοσιακούς χορούς στο 20 ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΩΝ ΧΟΡΩΝ την Τρίτη 28 Ιουλίου στο Σκεπαστό Καλαβρύτων μαζί με χορευτικά συγκροτήματα από την ΕΛΛΑΔΑ, ΑΙΓΥΠΤΟ, ΣΕΡΒΙΑ, ΚΟΡΕΑ, ΡΩΣΙΑ, ΒΟΥΛΓΑΡΙΑ, ΟΥΚΡΑΝΙΑ και ΒΡΑΖΙΛΙΑ που θα εμφανιστούν στο τριήμερο Πολιτιστικών Εκδηλώσεων του Μορφωτικού & Εκπολιτιστικού Συλλόγου Σκεπαστού.  

Ώρα Έναρξης : 21.30       

8/7/2009

 

 

 

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ  

ΑΠΟ ΤΟΝ ΜΟΡΦΩΤΙΚΟ & ΕΚΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟ ΣΥΛΛΟΓΟ ΑΠΑΝΤΑΧΟΥ ΚΕΡΠΙΝΙΩΤΩΝ ΚΑΙ ΦΙΛΩΝ

 

 

Ø          Ο Σύλλογος μας φρόντισε και αυτό το μήνα για την  καθαριότητα ,κόβοντας σε όλο το χωριό τα χόρτα που φέτος λόγω των άφθονων βροχοπτώσεων ήταν αρκετά. Καθαριστήκαν όλοι οι δρόμοι καθώς και τα στενά του χωριού.

Ø           Άρχισαν  οι  εργασίες για την αναπαλαίωση των παλιών βρυσών που βρίσκονται μέσα στο χωριό .Μετά τον καθαρισμό και την αρμολόγηση της πέτρας ,θα ακολουθήσουν οι εργασίες για να σκεπαστούν με κεραμοσκεπή.

Ø              Ομόρφυνε ακόμα περισσότερο η πλατεία μας !Το ξύλινο κάγκελο που τοποθετήθηκε περιμετρικά του κεντρικού πλάτανου και το γκαζόν αποτελούν πλέον μια ευχάριστη έκπληξη για τους επισκέπτες και δίνουν χαρά στους μονίμους κατοίκους.

Ø              Άρχισε ο καθαρισμός σε χωράφι που βρίσκεται μέσα στο χωριό ώστε να αρχίσουν οι διαδικασίες για την διαμόρφωση μικρής πλατείας.

Ø                Ο σύλλογος ευχαριστεί τον Δήμο Καλαβρύτων για το ποσό που διέθεσε για να αρχίσουν οι ανακατασκευές στο Παλιό Δημοτικό Σχολείο για αίθουσα Μουσείου-Βιβλιοθήκης και αίθουσα Συνεστιάσεων.

Ø               Περιμένουμε και αυτή τη χρονιά να γεμίσει το χωριό με ξενιτεμένους Κερπινιώτες και επισκέπτες έτσι ώστε να περάσουμε όπως κάθε χρόνο πολύ ωραία

12/6/2009

 

 

 

 

Επιστροφή στην Αρχή
  Top